Dag buiten, hallo binnen !

Gepost op: 24-09-2014 16:34 door Esther Brattinga

IMG_0235

De zomer is nu echt voorbij, we nestelen ons langzaam weer binnen.

Dit is ook de tijd, om je interieur weer even onder de loep te nemen. Zijn we nog blij met de sfeer die er heerst, missen we warmte of nog enkele sfeermakers ? Voor mij is eigenlijk het carpet een onmisbaar item in iedere woning. Een carpet maakt van jouw meubelen, wand en vloer een geheel en zorgt voor warmte en sfeer.

Ik heb in Keulen en Parijs, maar zeker ook in eigen land weer kunnen proeven van de prachtige, nieuwe collecies. Bijzondere technieken, kwaliteiten, structuren, patronen en kleuren. Van hoogpolig, verfijnd, stoer tot ook out of thé box. Een carpet kan volledig naar jouw wens gemaakt worden, van afmeting tot kleursamenstelling. Laat kleuren terugkomen die je altijd al mooi hebt gevonden, trend of niet ! Durf voor dat bijzondere carpet te gaan, kies niet alleen voor dat gekleurde kussentje in de bank.

Durf ! Maak met je carpet een statement. Dat je kunt zien, dat het jouw huis is ! En uiteraard waar je zelf heel blij van wordt.

foto 2     foto 1

Ik word altijd blij van de ontwerpen van Hella Jongerius. Een enorme inspiratiebron. Ze heeft weer een prachtige collectie ontworpen voor het merk Danskina. Kijk maar eens op www.danskina.nl voor deze mooie collectie. Laat je ook door Hella Jongerius inspireren op haar eigen site www.jongeriuslab.com.

Schermafbeelding 2014-09-24 om 15.09.42     1

Kies je toch liever voor een rustige basis, deze keuze is enorm. Met de stoere carpetten van Perletta en BIC Carpets, tot een zelf samen te stellen kleurenpallet en weving bij Carpet Sign. Denk ook eens aan een carpet in ronde vorm !

Schermafbeelding 2014-09-24 om 15.10.14

Hoe leuk is dit. Je carpet festonneren in een afwijkende kleur. Kies voor een basis tapijt op de gewenste maat en maak deze bijzonder.

Heb ik je al kunnen inspireren met een greep uit de vele mogelijkheden ? Ben je toe aan een mooi carpet en kom je er even niet uit ? Ik help je uiteraard graag en laat je kennis maken met de vele mogelijkheden.

Heb je zin in nog meer woon- en textielinspiratie ? Kijk eens op de site van textielontwerpster Mae Engelgeer, www.mae-engelgeer.nl. Top ! Ook gaat de Woonbeurs Amsterdam weer van start, van 30 september tot en met 5 oktober.

Veel plezier bij het winterklaar maken van jouw woning.

Delen op Twitter Delen op Facebook