Elke maand een verrassing voor jezelf !

Gepost op: 16-03-2015 09:57 door Esther Brattinga

IMG_2683

Elke maand een verrassing voor jezelf, een verrassing per post. Daar had ik wel zin in.

Het zijn nieuwe ontwerpers die je gaan verrassen met woonaccessoires, sieraden, stationary …………… allemaal leuk, toch ! Ik heb inmiddels mijn eerste box ontvangen met leuke goodies. Dit keer een tas van ontwerper YACO. “This is not a plastic bag” is een duurzame tas, eenvoudig vormgegeven en gemaakt van stevig denim en zelfs reversibel. Deze ligt alvast in mijn auto.

Van ontwerpster ByVIRANIE kreeg ik een set “groeikaarten” met zaden. Als ik het helemaal goed ga doen, zouden uit deze kaarten vergeet-me-nietjes gaan groeien. Leuk experiment voor mijn zoon ! Ook ByVIRANIE ontwerpt producten met (grotendeels) gerecyclede of duurzame producten.

Word jij ook blij van leuke goodies ? Kijk dan zeker op de site van www.goodiegoodness.com. De eerste box was alvast een leuke verrassing !

Delen op Twitter Delen op Facebook