Ontwerp en Advies

Wil je eens iets anders, maar weet je even niet hoe ! Ben  je op zoek naar een creatieve oplossing of nieuwe kleurinspiratie !

De opdracht begint bij jouw vraag. Ik ga naar je luisteren, vragen en wensen op een rijtje zetten, om je vervolgens mee te nemen in een plan van aanpak. Vaak levert met elkaar sparren al veel inzichten op en kunnen we ter plaatse al (kleine) oplossingen bedenken en de juiste ideeën creëren. Ideeën welke efficiënt, praktisch maar ook spannend (out of the box) kunnen zijn. Mijn passie is zeker het “out of the box”denken binnen een interieur. Vernieuwende ideeën kunnen ontstaan, welke ik direkt ter plaatse omzet naar een plan.

Belangrijke aandachtspunten zijn indeling en routing, rust, licht en uiteraard het praktisch gebruiksgemak. Ook het toepassen van kleur is een duidelijke speler voor het bepalen van de juiste sfeer en uitstraling van een ruimte. We gaan op zoek naar de juiste indeling en kleur en passen deze toe op jouw woonsituatie. Soms kan een nieuw interieur zonder al te grote ingrepen ontstaan.

Ik ben benieuwd naar jouw vraag.